Grattis H.M. Drottning Silvia & sista-minuten-julklappstips

Dan före dan…

Idag har jag gått på stan nästan hela dagen och försökt få gjort det sista inför morgondagen.

Det är fullt av folk på stan verkligen… inte så roligt att trängas runt i varuhus och sitta i bilköer, samtidigt som det ändå finns en förväntan och folk är lite mer positiva och önskar varandra en god jul. Det gillar jag!

Dagen till ära vill jag också passa på att gratulera vår fantastiska Drottning Silvia som fyller 68 år idag.

Det har varit en stor ära att få möjligheten att plåta dem vid flertalet tillfällen de senaste åren. Drottningen är alltid lika trevlig och varm som person, hon är fantastisk.

Mer passande kan det ju inte vara att ge ett sista minuten-tips på julklapp:

Boken Det kungliga året som jag har med flera bilder i. Jag har samarbetat med Juan Navas och Elisabeth Tarras Wahlberg som är författare till boken (som ges ut i ny utgåva varje år) sedan 3 år tillbaka.

Nedan ser ni ett utdrag av bilder som jag tagit för årets utgåva.

Ha nu en skön “dan-före-dan kväll” så hörs vi snart igen!

ps. Vill ni ser mer av mina kungliga bilder kolla här.

 

Comments (0)