Carola och Köttbullstestet

Helgen var fylld av en mängd olika saker.

Bland annat så passade jag på att göra ett köttbullstest - var ju tvungen när jag först blev bjuden på Operakällarens bakficka av en vän. Köttbullarna är ju helt fantastiska där, precis så som det ska smaka. Inredningen är supermysig och det är charmigt att man sitter runt baren.

Senare på kvällen bar det iväg till Den Gyldene Freden (anno 1722). Förutom att det var ett riktigt kulturhak (Anders Zorn köpte ju hela krogen på stående fot när han inte ville gå hem en sen kväll i början på 1900-talet), så andas det verkligen en helt annan tidsepok, väldigt häftigt! Även deras köttbullar var fantastiska.

Svårt att avgöra vilka köttbullar som var bäst. Jag tror att Operakällaren var lite bättre, men då hör det till saken att man också kan köpa typ samma i budgetklassen på Gooh och de smakar riktigt bra också!

Om inte annat kan man ju gå till min tidigare favorit (och kanske den är det fortfarande) Ulla Winbladh på Kungliga Djurgården.

Lördagskvällen avslutades med Carola på Tyrol. Jag har plåtat Carola sedan 2002, och i dag är vi goda vänner.

Såg den helt fantastiska showen Elvis Barbara & Jag. Ja, vad ska man säga, hon är bara bäst!

Om ni vill se den, passa på för nu till helgen så är det den sista föreställningen, kanske finns det biljetter kvar, kolla här.

Vill ni ser mer bilder på Carola kan ni kolla här, och bläddra framåt.

Operakällarens Bakficka

operakällaren_1

Den Gyllene Freden


Carola på Tyrol

Comments (0)