Alltid trevligt med något fysiskt…

Äntligen hemma efter en lång dag fylld av massa möten, stora och små… plåtningar och mingelfest på Cafè Opera med presentation av bla. “Kungliga Magasinet”.

När jag ska träffa större kunder så vill de gärna se ett fysiskt portfolio, och det glömmer man ju alltid att uppdatera och hålla fräscht.

Så blir det panik aldeles inför ett möte, igår fick jag tok-stressa ihop några av de senaste bilder som passar kunden jag skulle till.

Som tur är så är Crimson fotolabb så bra och snabba på att leverera, på deras “prefix” sida som är för yrkesfotografer, tar ca 4h att få bilderna och då är det udda storlekar och rätt många kopior.

Det är ändå trevligt att bläddra i fysiska bilder och inta alltid se på en dator…

Visst är det konstig, att vissa veckor är det väldigt lugnt med bara någon enstaka plåtning, sen vissa är som den här med flera plåtningar per dag… ja, man ska inte klaga… men vore bättre att sprida ut dem lite : – )

Nu ska jag leverera ett jobb innan sängdags. I morgon är det dags för en skivomslagsplåtning, sen blir det helg… Sköönt!

 

Nedan på bilderna ser ni när jag stoppar i bilder i mitt portfolio (här hittar ni bra portfolio), ett tips är att ha tyghandskar så inte bilderna blir fettiga.

Under dem så ser ni när min kolega Roger Lundgren ikväll berättar om tidningen på Cafè Opera.

Comments (0)